Vakantie ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ

 

Wat een zalig gevoel om terug een beetje meer vrijheid te hebben. Stilaan komt het normale leven terug op gang en kunnen we weer genieten van onze familie, vrienden en vooral reizen. Eindelijk weg tussen die vier muren. Ik ben ondertussen volledig gevaccineerd en dat geeft me een veiliger gevoel. Uiteraard blijf ik nog wel voorzichtig. Heel het corona gebeuren heeft er wel voor gezorgd dat je op je hoede blijft en toch nog een beetje onwennig bent als er wat te veel volk bij elkaar komt. Dat zal nog even blijven hangen vrees ik. Maar "ALLES KOMT ALTIJD GOED"

 

Super fijne vakantie na anderhalf jaar.

 

Eerlijk moet ik toegeven!! Het was wel een heel gedoe om te kunnen vertrekken๐Ÿ˜… Een test en wat formulieren invullen. Pfff bracht wel wat stress mee maar alles is uiteindelijk goed gekomen en dat weten we nu voor de volgende reizen. Ik heb het er zeker voor over.

Het was thuiskomen in ons stekje onder de Spaanse zon๐Ÿ˜Ž Nieuwe vrienden gemaakt, banden met bestaande vrienden aangehaald en vrienden van vroeger tegen komen. Een zalig warm gevoel. Het was een super blij weerzien na zo'n lange tijd. Ik ben heel dankbaar dat ik deze kansen krijg ๐Ÿ™ en hoop er snel te kunnen gaan wonen. 

 

Weer een kleine een overwinning. 

 

Helaas zorgt de behandeling en medicatie ervoor dat mijn lichaam niet meer reageert zoals ik het graag zou hebben. Vocht ophouden, enkele kilootjes  aangekomen, wimpers en wenkbrauwen die telkens weer verdwijnen enz...  Dat alles zorgt voor onzekerheid en complexen. Ik heb 4 jaar mijn lichaam verstopt maar het nu eindelijk aangedurfd om terug een bikini, rokjes en kleedjes aan te trekken en het voelde super goed. Weer een overwinning die ik moet proberen aan te houden. Ik blijf steeds positief en ga er van uit dat ik nog vele mooie jaren tegoed heb.

 

Juni 2021

Mijn levensmotto

Wees lief voor elkaar.

Doe niemand iets aan wat je zelf niet wil. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Daisy Cardinas
3 jaar geleden

Zo schoon geschreven Anita toch waren er soms vochtige oogjes en dacht amai wat een sterke madame. Ik hoop op nog vele update te lezen. Positief zijn is ons motto. Veel liefs Daisy

Maak jouw eigen website met JouwWeb