Helaas nog niet op de goede weg.

Na enkele extra onderzoeken die helemaal niet leuk en zelfs pijnlijk zijn, hebben ze moeten vaststellen dat ik nu verder door het leven met chemo. Momenteel starten met chemo pillen + antihormoon. De start was geen succes. Ik reageerde na 10 dagen heel fel op deze medicatie, huiduitslag opgezwollen klieren end. Dan een lichtere versie gekregen en deze is iets vriendelijker. Laat ons hopen dat ze aanslaan🤞zodat ik geen baxters chemo moet hebben. Met de pillen heb ik momenteel geen haaruitval (het was net terug beginnen groeien) Een beetje ongemakken neem ik er wel bij maar het moet aangenaam blijven. Toch ben ik ondanks alles heel dankbaar 🙏 Mijn oncoloog is een top Professor die niet opgeeft en blijft zoeken naar oplossingen. 

Eindelijk toch even op vakantie😎🌞

Na 7 elendige maanden toch een lichtpuntje. Vakantie 🙌 Mijn oncoloog had het niet zo graag maar dan kan ik nooit meer iets doen. We hebben doorgebeten en zijn vertrokken. Ik was helemaal niet in orde met heel wat ongemakken. Heb tijdens de eerste dagen nog meer uitslag gekregen en een abces er boven op 😱

Het moest er pressies even allemaal uit 😅

Maar na een weekje in Spanje te zijn is bijna alles verdwenen 🙌 We hebben een beetje pech met het weer maar is misschien maar goed zo. Ik mag niet in het zonnetje en het is nog best aangenaam. Een andere omgeving en weg met stress doet wonderen. 

Ik hoop dat ik volgende keer eens positief nieuws kan brengen. Het moet want mijn droom om in Spanje te gaan wonen met mijn allerliefste schat blijft de motivatie om te vechten 💪 tegen die rotziekte. 

 

Lieve groetjes

Mei 2023

Maak jouw eigen website met JouwWeb