Ondertussen zijn we reeds 4 jaar verder. 

 

Wat ben ik dankbaar. Weer een jaartje erbij. Weliswaar een Corona jaar.

Gelukkig had dit geen invloed op mijn maandelijkse behandelingen. Als ik eerlijk moet zijn heb ik wel genoten van de rust die corona meebracht. Samen kunnen genieten met mijn allerliefste schat was zalig. Helaas ook wat minder leuke momenten zoals enkele baby'tjes in de familie nog niet kunnen zien maar dat komt wel. Vooral mijn familie mis ik wel. Gelukkig bestaat WhatsApp en kunnen we elkaar zo zien.

De wintermaanden blijven toch steeds heel moeilijk. Jammergenoeg heb ik dan geen energie en voor niets interesse. Ik had me voorzien op allerlei hobby materiaal maar helaas. Nu de lente weer in't land is, komt alles weer op gang en ben ik er weer stevig ingevlogen. Naaien, breien en juweeltjes maken.

 

We hebben ondertussen ook een kleine dikke vriend 🦜 Julleke, die het allemaal wat aangenamer maakt. Het klinkt misschien gek maar de vriendschap die je daar van krijgt is onvoorwaardelijk. Soms een beetje veel lawaai maar o zo'n schatje.

 

Nu mag het corona gebeuren wel stilaan gedaan zijn zodat we terug ons normale leven kunnen hervatten want de sociale contacten mis ik wel.

We zouden zo graag naar ons stekje in Spanje gaan. Dat is ondertussen al een anderhalf jaar geleden. Hopelijk lukt de 5 de poging nu eind mei 🤞

Mijn eerste prik AstraZeneca heb ik op 5 maart gekregen. Ondanks de goede raad gevolgd te hebben en een dafalgan op voorhand te nemen, ben ik er toch twee dagen behoorlijk ziek van geweest. Maar ondertussen ben ik dat al vergeten. De tweede prik is net voor onze vakantie. Hopelijk ben ik er dan niet ziek van. Ik heb alvast een cocktail gekregen om het voorkomen 😜

 

Als alles blijft verlopen zoals nu, geef ik volgend jaar weer een update. Hopelijk eentje waar we veel hebben kunnen beleven.

Ik kijk er zo naar uit (zoals iedereen) om mijn familie te bezoeken, nog eens gezellig op cafe te gaan, te shoppen, reizen enz.......

Allemaal nog even volhouden en dan gaat dat zeker lukken. Een dikke merci aan iedereen die zich al meer dan een jaar aan de regels houd. Die zijn tenslotte in de meerderheid. 

 

Lieve groetjes. 

 

Maart 2021

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb