Weer een zware klap om te verwerken.

Het was weer even schrikken van het verdict. Er spookt van alles door je hoofd wat je niet wil. 

Momenteel zitten er kankercellen in mijn beenmerg waardoor ik ernstige bloedarmoede heb. Er zijn al heel wat ziekenhuis bezoekjes aan te pas gekomen. Scans en dergelijke. Niet fijn maar daar moeten we ook weer door. Nu weet ik ook waar die verdomde vermoeidheid van komt.

Nu moet ik regelmatig bloed bij krijgen en soms wat ijzer en neem momenteel chemo pillen. Gelukkig reageer ik er heel goed op. Enkel de bloedarmoede zal een hele tijd aanslepen voor dat terug in orde komt. Ik blijf nog steeds positief en hoop dat het na enige tijd onder controle is. 

Moet wel toegeven dat ik er niet helemaal gerust in ben. Het is toch redelijk ernstig. Maar aan klagen en zagen doe ik nog steeds niet mee. Daar bereik je niets mee. 

 

Binnenkort mag ik dan toch op vakantie 😎 en gaat zeker welkom zijn. Eventjes mijn hoofd leegmaken. Na al die ziekenhuisbezoekjes mag ik even rust hebben. Daar ik in de kliniek veel met met dezelfde personen samen zit creëer je een band. Je weet in je binnenste dat dat geen goede zaak is want zijn allemaal mensen met hetzelfde lot. Jammer genoeg moet je dan ook al eens een lotgenoot afgeven en dat doet steeds heel veel pijn en zet je steeds aan het denken. 

 

Augustus 2022

 

Helaas toch weer opnieuw chemo

Na een welverdiende vakantie is het back to reality. Eerlijk gezegd is het geen verassing en zag het wel aankomen. De medicatie had niet het gehoopte effect. Maar we gaan ervoor vechten zoals altijd 💪 Weliswaar gaan we weer even door het leven met een kaal hoofd maar dat is het minste van mijn zorg. Als die verdomde kanker maar terug gedrongen wordt. 

 

Ik hoop echt dat alles weer onder controle komt en dat we volgend jaar weer regelmatig naar ons vakantie stekje in Spanje kunnen gaan. Daar gaan wonen is nog steeds mijn ultieme droom en hoop deze ooit te kunnen verwezelijken 🤞 Dat blijft nog steeds het ultieme doel om te blijven vechten 💪 

 

Zolang je kan blijven dromen en plannen komt alles weer goed 😜

YES I CAN DO THIS 💪👊

 

Oktober 2022