Ondertussen zijn we reeds 3 jaar verder. Wat ben ik dankbaar.

 

Gelukkig kan ik nu wel positief nieuws melden. De nieuwe medicatie slaat aan en alles blijft voorlopig netjes onder controle. Helaas zijn er wel vervelende bijwerkingen want de medicatie wordt steeds zwaarder, maar klagen doe ik niet. Ik ben heel dankbaar dat ze kunnen helpen en nemen dat er dan maar bij. Zoals elk jaar opnieuw is de winter een hele zware periode geweest. Donkere lange dagen, dat is mijn ding niet. Door de medicatie ben ik steeds enkele weken zwakker waardoor buiten komen niet evident is.  Nu de lente weer in't land is kom ik er weer helemaal bovenop. 

 

En dan plots duikt er COVID19 op.

 

Plots staat de wereld stil. Nu ik er klaar voor was zit ik opnieuw opgesloten. Het zou jammer zijn om zo hard te vechten tegen die rotziekte, dat ik besmet zou geraken met dit virus. Gelukkig is de liefde van mijn leven ook thuis en genieten we van het samen zijn. Het zonnetje is ook al meer van de partij en dat maakt het allemaal wat beter. Hopelijk is deze horror snel voorbij. Ik mis mijn familie en vrienden heel erg, maar zal nog even geduld moeten hebben. Een dikke knuffel kan zo'n deugd doen. 

Dikke merci aan iedereen die tijdens deze dagen aan het werk is. Ook dikke merci voor diegenen die zich inspannen om zich aan de regels te houden. Helaas als je gezond bent sta je er niet bij stil. Ik word triest als ik zie hoe sommigen de regels aan hun laars lappen en zo anderen in gevaar brengen. Gelukkig is de meerderheid goe bezig. Volhouden zodat we toch nog iets van de zomer kunnen maken.

 

April 2020

Safe the summer 

Please πŸ™πŸ™πŸ™

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid
4 jaar geleden

Mooi πŸ™ recht uit je hart , liefje wat ben jij toch een mooi mens van buiten en o zo waar van binnen .Super dikke zonnige knuffel van diep uit mijn hart ❀ k zie je graag 😍

Ingrid
4 jaar geleden

Hey Anita, ik heb heel veel respect voor u hoe jij met deze rotziekte omgaat. Maar ik weet dat jij een sterke vrouw bent, en dat wij nog vΓ©le jaartjes gaan genieten in ons stekje in Spanje. Tot vlug na de corona, dikke knuffel xxxx

Peggy moelans
4 jaar geleden

Zie nu dat ik mijn reactie hier had moeten plaatsen...πŸ₯΄. Hopelijk houdt jij het nu ook gezond, maar daar ben ik zeker van.