Zes maanden later.

 

Ondanks het zware traject ben ik ontzettend dankbaar dat ik momenteel weer op de goede weg ben.

Bij deze wil ik mijn allerliefste partner waar ik steeds op kan rekenen in de bloemetjes zetten. Voor hem is het ook niet fijn en heeft het ook eventjes moeilijk gehad, maar is ondertussen weer aan de beterhand. Uiteraard wil ik ook mijn Oncoloog en het verplegend personeel zeker bedanken voor de goede zorgen. Ze zijn altijd zo lief en begripvol. En bovendien mijn familie en geweldige buurvrouw die steeds klaarstaat. 🙏❣️

 

Het was best een pittige periode met de nodige ongemakken die nu eenmaal bij chemo horen. En eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik me rotslecht heb gevoeld tijden deze maanden. Positief denken was niet altijd evident. Gelukkig zijn er wel wat hulpmiddelen om alles een beetje draaglijker te maken. Ben toch blij dat ik er weer vanaf ben. Nu moet ik mezelf de tijd geven om te herstellen van dit alles. Uiteraard gaat hier ook een tijdje over maar heb er vertrouwen in dat alles goed komt. Mijn haartjes komen al terug tevoorschijn en dat geeft al wat moed. Nog eventjes en je ziet er niets meer van 😉 Er is hier en daar wel wat schade aangericht en komt hopelijk ook allemaal terug in orde. 

 

Ook in deze periode heb ik weer vrienden bijgemaakt in de kliniek. Zoals ik al eens vermeld heb is dit niet de ideale plek daarvoor, maar je doet het toch. Lotgenootjes onder elkaar schept een speciale band en steunen elkaar voor zover dat kan.  

Het is wel een hard wereldje waar je telkens geconfronteerd wordt met de realiteit. Helaas zijn er ook weer wat sterretjes 💫 bijgekomen die ik voor altijd in mijn hart zal dragen ❣️Het blijft een vreselijke ziekte eender welke vorm. Bij deze wil ik nog eens iedereen die ermee te maken heeft een hart onder de riem steken.

 

Ik prijs me gelukkig dat ik ook deze behandeling tot een goed einde heb kunnen brengen. Deze kans grijp ik met beide handen en ga genieten van alles wat maar kan. Ondertussen kan ik opnieuw positief denken wat mijn herstel zeker ten goede komt.

 

Binnenkort er eens even tussenuit en dat gaat zeker deugd doen. Het zonnetje maakt het leven steeds aangenamer. 

 

Groetjes 

 

 

April 2023