Helaas nog niet op de goede weg.

 

Tijdens de zomer maanden voelde ik me super goed. Daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt om de banden met familie en vrienden aan te sterken. Wat een zalige periode. Helaas was dat van korte duur. Na de terugkomst uit vakantie half oktober kreeg ik opnieuw de hamer op mijn hoofd. Ondanks dat ik me goed voelde zit het helemaal niet goed.  Men sprak opnieuw van chemo baxters maar ben daar helemaal niet klaar voor en mijn lichaam ook niet. Er zat nog geen jaar tussen de vorige sessie. Het zou zich weer op een andere plaats manifesteren . K.........K !!  

Ik heb voor mezelf even besloten om enkele maanden een pauze in te lassen. Heb het gehad met al die toestanden. Momenteel ben ik zeven jaar ziek waarvan de laatste drie jaar best heftig waren. Al die jaren maandelijks/wekelijks naar de kliniek beginnen door te wegen. Nu moet ik even tot rust komen en nadenken. Uiteraard wil ik niet zomaar opgeven maar als ik voor de rest van mijn leven chemo moet krijgen, kaal rondlopen en alle ongemakken daarbij. Daar moet goed over nadenken. 

 

Sorry voor het minder goede nieuws. Hopelijk kan ik binnenkort beter nieuws brengen. Ik ben er me ook van bewust dat mijn geluk wel eens op zou kunnen zijn. We zien wel. Medelijden wil ik zeker niet. Ik ben dankbaar de de jaren die ik heb gekregen. 

 

Lieve groetjes

Anita

 

Januari 2024

Maak jouw eigen website met JouwWeb