Nu mijn conditie terug op peil te brengen.

Na meerdere pogingen lukt het nu om stilaan aan mijn conditie te werken. Ik ben altijd redelijk sportief geweest en vond het rot dat ik niets meer kon. Het lichaam van voordien zal ik niet meer krijgen maar dat weerhoud me niet om het te proberen. 

De eerste stap in die richting was mijn deelname aan de "Muddy Angel Run". Hoe geweldig was dat !!! Deze heb ik op eigen tempo voltooid op enkele hindernissen na. Het gevoel dat ik had aan de finish was onbeschrijflijk en vooral heel ontroerend. Ik was best fier op mezelf. Het is zeker een aanrader om er eens aan mee te doen, uiteraard als men hersteld is. 

Hier alvast enkele leuke foto's van het evenement.

 

Nu ben ik klaar om terug te sporten.

Yes!! Sinds kort ga ik weer naar de fitness met begeleiding. Dit is voor mij het veiligste omdat ik nogal hevig ben. Uiteraard moet ik nog heel voorzichtig zijn dat ik mijn rug niet te veel belast. Nu doe ik de Milon cirkel. Heel leuk om te doen en zo kan ik stilaan terug mijn conditie opbouwen. 

Mijn volgende uitdaging is de "race for the cure" van Think Pink. Met mijn groep " the Believers" gaan we er een super fijne dag van maken. Neem gerust een kijkje op de website van Think Pink als je ook wil deelnemen. 

Zo zie je maar! 

Leven met borstkanker "Yes i can"